Diensten en prijzen

Prijslijst Boersma Car Polish

Autowassen/drogen/zuigen
met de hand

€ 40,–

Interrieurbehandeling

€ 125,–

Extrieurbehandeling

€ 150,–

Hele behandeling

€ 225,–

Teflon lakpantserbehandeling. Alleen in combinatie met extrieur of hele behandeling

€ 50,–

Koplampen polijsten

€ 40,–

Bekleding stomen

€ 40,–

Nare luchtjes behandeling
samen met bekleding stomen

€ 80,–

Al onze prijzen zijn vanaf prijzen, voor extreme
vervuiling zullen wij een toeslag berekenen.

All-in pakket

De prijs voor een all-in reconditionerings pakket, dat bestaat uit een volledige reconditioneringsbehandeling van zowel de binnenzijde als de buitenzijde van de personenauto, is 225 euro. Hiervoor wordt onder andere het volgende gedaan:

1. De auto wordt zorgvuldig gewassen, ook de wielkasten, deurstijlen en velgen worden hierbij uitgebreid schoongemaakt.

2. De lak wordt in meerdere fasen gepolijst (van hoog- naar laag toerig, van een grove naar een fijne compound). Dit om de meest fijne krasjes uit de lak te polijsten en de lak op absolute hoogglans te brengen.

3. Het interieur wordt volledig uitgezogen, van kofferbak tot dashboard. Ook onder en tussen de banken wordt de auto schoongemaakt.

4. De bekleding wordt intensief gereinigd, de kunststoffen aan de binnen- en buitenzijde worden behandeld (voor het interieur worden niet-vette producten gebruikt, dit om plakkerige en overmatig glimmende kunststoffen tegen te gaan).

5. Verder wordt de lak in een duurzame wax gezet (diverse lakpantsers verkrijgbaar tegen een meerprijs)

6. Ten slotte worden de ramen aan de binnen- en buitenzijde streeploos schoongemaakt. Kortom: na deze behandeling is uw auto weer in absolute showroomstaat. Natuurlijk kunt u ook alleen een uitvoerige behandeling van alleen de binnen- of buitenzijde laten uitvoeren: -Prijs voor volledige reiniging van het interieur: 125 euro -Prijs volledige behandeling exterieur: 150 euro -Meerprijs Teflon lakpantser is 50 euro -Meerprijs ozonbehandeling interieur (alleen in combinatie met interieurbehandeling) bedraagt 50 euro -Prijs autowassen / drogen en zuigen met de hand 40 euro -Prijs voor bestelbus / camper en caravan na bezichtiging en overleg.

Alle behandelingen zijn op afspraak uit te voeren en nemen gemiddeld een volledige werkdag in beslag. Voor aanvullende informatie of het maken van een afspraak kunt u (tijdens kantooruren) bellen, mailen of langskomen.

Speciale behandelingceramicv1

Cermic Shield V1

Kenolon Ceramic Shield V1 is een premium coating op basis van SIO2. Het is ontworpen om te voldoen aan de hoogste eisen in de professionele detailing wereld. Door zijn unieke samenstelling maakt het de lak krasbestendiger, maar vooral gemakkelijker te onderhouden , het is extreem resistent tegen weersinvloeden en heel wat chemicaliën. Waar de traditionele waxen en sealants vrij snel aangetast worden door sterke reinigers en mechanische wrijving blijft Kenolon Ceramic Shield V1 maandenlang optimaal aanwezig. Het verhard de lak tot een maximum van 9 H. Zijn harde en complexe structuur zorgt ervoor dat de kans op mogelijke vegen of fijne krasjes minder snel ontstaan. Bij goed onderhoud kan deze coating makkelijk 3 jaar bescherming geven.

Kenmerken

Specialiteiten:

Polijsten autolak, Reinigen interieur, Lakverzegeling aanbrengen, Oog voor detail, Wassen / drogen met de hand.

Ook hebben wij geen last van bepaalde weersomstandigheden, wij wassen uitsluitend binnen.

Klantgerichtheid

Service:

Geurverwijdering , Leerbehandeling.